Sinds het ontstaan in 1987 staat Carrera Motors garant voor het hoge kwaliteitsniveau dat Porsche AG als norm stelt op het gebied van service en dienstverlening. Daarnaast geven we steeds prioriteit aan een vriendelijke en individuele relatie met onze klanten. Mensen die, net zoals wij, gepassioneerd zijn door het merk Porsche en gebeten zijn door de perfectie van deze sportwagens.

Porsche bouwt reeds meer dan 50 jaar sportwagens. Meer dan 60 procent van alle ooit gebouwde Porsches zijn nog steeds mobiel. We willen het zo houden en zijn daarom op zoek naar:

Diagnose Technicus

Vereisten: Diploma autotechniek, technisch of graduaat, met minimum 5 jaar relevante ervaring als technicus.
Een échte passie hebben voor de automobiel en nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken, alsook een aangename team-player en fijne collega zijn.
Permanent op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Uw toekomst: Als diagnose technicus het opsporen en de mechanische en elektronische werkzaamheden uitvoeren volgens de kwaliteitsstandaarden van Porsche en als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider communiceren over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Als fiere medewerker zorg je voor een nette en ordelijke werkplaats.

Ons aanbod: Een uitdaging om een interessante functie uit te oefenen bij een referentiespeler in de sector met de mogelijkheid om je technische talenten maximaal te ontplooien. De officiële Porsche opleidingen waardoor je op permanente basis zal bijgeschoold worden. Een aantrekkelijke verloning en een boeiende professionele werkomgeving met een collegiale sfeer.


Interesse?

Stuur een e-mail met uw CV naar Mevr. Patricia franck (pf@carreramotors.be). Na een korte telefonische selectie nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Elke sollicitatie dient op deze manier te gebeuren. Gelieve U niet spontaan aan te bieden.

Carrera Motors Porsche Centre
Kortrijksesteenweg 11, 9830 Sint-Martens-Latem
www.carreramotors.be

Ref: Porsche Diagnose Technicus

Working Hours 8 -17
Location Sint-Martens-Latem
Salary o.t.k.
Benefits
Closing Date 31/12/18
Shortlist
Sorted by Price: Lowest to Highest
    No Saved Vehicles
Compare Vehicles
+ Add Vehicle from your shortlist
Year
Mileage
Transmission
Fuel Type
MPG (Combined)
Vehicle Tax